Kjemiske peelinger som fornyer huden din!

Kjemisk peeling er effektivt for alle som ønsker å redusere pigmentflekker, akne, aknearr, rynker, linjer og solskadet hud. Makeup Art benytter anerkjente peelinger av høy kvalitet, og har sammen med BeWell Klinikken Rogalands største utvalg av kjemiske peelinger!

Vi kan derfor skreddersy behandlingen til dine behov, din hudtilstand og etter hva du vil oppnå med behandlingen. Medisinsk peeling kan utføres isolert for å behandle ulike hudtilstander eller hudskader, men også i kombinasjon med andre kosmetiske behandlinger. 

Du finner mer informasjon om de ulike peeling behandlingene nedenfor. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål :-)

Tlf Kvadrat: 45 00 00 87 | Tlf Bystasjonen: 45 00 00 86

Virker det? Se selv!

Nedenfor ser du noen før- og etterbilder fra peeling behandlinger.

Hvorfor kjemisk peeling?

Kjemisk peeling kan hjelpe mot en rekke problemområder, og kan være en svært effektiv behandling. Eksempler er aknearr, linjer og rynker, pigmentflekker, solskadet hud, fregner, leverflekker, ru og grov hud og akne. Er du usikker på hvilken peeling som er mest passende for deg og din hud, kan du få veiledning av våre hudterapeuter. Kontakt oss gjerne :-)

Environ TCA peelinger

Environs TCA penslinger er det vi kaller for kjemisk peel. Det er en trygg og effektiv måte å behandle huden på. Den kan tilpasses alle hudtyper, er smertefri og med mindre «nedetid» enn andre peelinger. Peelingene har en lav ph med lave syrekonsentrasjoner som får cellene til å produsere mer protein, som gir en sterkere og jevnere hud. Friske celler blir værende mens «syke» celler destrueres. En kur med penslinger forbedrer hudens struktur og aldringstegn, og er gunstig for en acne hud da den er bakteriedrepende og anti inflamatorisk. I tillegg gir den huden en sunn og frisk glød.

For å få det beste resultatet på din hud, kan du benytte Environ sine A-vitamin kremer i forkant av behandlingene.

 • Environ TCA Askepott Peel, (30min)

  1290,-
  Party peel! En effektiv askepott behandling som passer alle hudtyper.
 • Environ TCA Light Peel, (60min)

  1.590,-
  For deg som ønsker sunnere hud! En mer konsentrert peeling som styrker huden og øker cellefornyelsen.
 • Environ TCA Advanced Anti-Age, (60 min)

  1990,-
  En kjemisk peel spesielt utviklet for å bremse aldringen og stimulere til økt kollagen produksjon. Hjemme produkter anbefales I tillegg.
 • Environ TCA Advanced Anti-Age, 10 % TCA (45 min)

  2990,-
  Som Environ TCA Advanced Anti-Age med enda sterkere effekt. En kjemisk peel spesielt utviklet for å bremse aldringen og stimulere til økt kollagen produksjon. Hjemme produkter anbefales I tillegg.
 • Environ TCA Pigment, (60 min)

  1590,-
  Denne er anbefalt som en kur, hvor hjemme-pleien er viktig for et optimalt resultat. Peelingen vil redusere pigmenteringen og hjemmeprodukter normaliserer melanin produksjonen.
 • Environ TCA Akne, (45 min)

  1990,-
  Behandlingen passer de fleste typer acne problematikk, også de med rosacea. Den virker antiinflammatorisk, demper rødhet og reduserer talgproduksjonen

PCA SKIN peelinger

PCA SKIN er USAs tredje største leverandør av medisinske hudpleieprodukter. Det er USAs største merke innen kjemiske peelinger og benyttes av både leger og hudterapeuter. PCA SKIN leverer produkter med dokumentert effekt for å forbedre hudtilstander og brenner for å produsere produkter som gir mennesker en sunn og vakker hud.

 • Sensi Peel®

  1590,-
  Hypersensitiv hud, rosacea, betent hud, hyperpigmentering, tørr/dehydrert hud, sensitiv akne og etniske hudtyper. Passer godt til deg som aldri har hatt en peeling før. Med 6% TCA, glatter hudoverflaten, lysner huden og gir en jevnere overlate.
 • PCA Jessner Peel®

  1590,-
  Hyperpigmenteringer, systisk akne, gusten hud, fet og uren hud, UV skadet og grove porer. Tolereres ikke av hudtyper som er sensitive for alkohol eller hud med rosacea. PCA Peel® uten hydroquionon er ideell for en hudtype som har pigmentskader fra sol eller melasma, etnisk hudtype eller hud som ikke tåler eller er allergisk mot hydroquionon. Vil fornye og forbedre en hud med akne utbrudd.
 • Ultra Peel® Forte l og ll

  1590,-
  Anti-age peel til moden, dehydrert hud. Er også egnet for akne, og aknearr, rynker, solskadet og hud til røykere. Moderat til agressiv flassing vil forekomme avhengig av hvor mange lag som brukes. Resultat er en hydrert, klar og ultra-myk hud!
 • Pure Retinol Peel

  2390,-
  Pure Retinol Peel er en kraftig og effektiv anti-age peeling med Retinol (A-vitamin). Dette er peelingen for deg som er plaget av pigmentforandringer, solskader og ujevn hudtone. Peelingen skal gi rask og effektiv fornyelse av huden, behandle aldringstegn gjennom forbedret hudstruktur, redusere pigmentering samt redusere og forebygge linjer. Peelingen passer for deg normal hud (ikke sensitiv), og du må forvente avflassing etter ca 3 dager. Peelingen fås som 4% eller 6% Retinol.

Peelinger fra Sesderma

Sesderma er et av verdens ledende merkevarer innen hudpleie og hudforbedring, og har vunnet en rekke priser for deres innovative produkter som et resultat av deres forskning og utvikling. Sesderma har over 25 års erfaring med å tilby effektive kosmetiske løsninger for ulike hudtyper. 

Sesderma peelinger inneholder virkningsfulle antioksidanter som passer for alle hudtyper og særlig solskadet hud, og som har dokumenterte resultater.

 • Party Peel (C-vit peel)

  990,-
  Skal du ta det godt ut til en spesiell anledning? Og ønsker ny frisk glød og forbedring uten nedetid? Da er vår Party Peel fra Sesderma det du leter etter! Dette er en peeling med C-vitamin som gir glød, frisker opp, glatter ut huden med umiddelbar effekt! Ubalansert hud beroliges og det tilføres fukt. Ingen avflassing eller nedetid etter behandlingen. Perfekt før festen eller en annen anledning du ønsker å ta deg godt ut!
 • Ferulac Peel

  1590,-
  Ferulac Peel fra Sesderma har verdens første patenterte antioksidant peeling system, som motvirker frie radikaler, stimulerer cellefornyelse og skal reparere DNA skader i huden. Designet særlig for ulike typer solskadet hud som rynker, ujevn hudtone og pigmentering. Også mot akne, arrdannelser og store porer. Antioksidantene bidrar også til at peelingens andre aktive ingredienser penetrerer huden bedre og gir dermed større virkning. Kan brukes for alle hudtyper, hudfarger og alle årstider. Gir ingen hud irritasjon og har ingen risiko for hyperpigmentering.

Peelinger fra Skin Tech

Utviklerne bak Skin Tech har mer enn 30 års erfaring med å utvikle og utbedre hudpleie til daglig bruk og peelinger til profesjonelt bruk. Ambisjonen var å behandle ulike typer hudproblemer på en trygg og effektiv måte. Selskapet utviklet en fullstendig serie av produkter for terapeutiske peelinger og hjemmeprodukter. Skin Tech brukes nå daglig av menn og kvinner i mer enn 50 land verden over.

Filosofien bak Skin Tech er at man skreddersyr et behandlingsprogram for enhver hud og ethvert hudproblem. På denne måten oppnår man effektivt et optimalt resultat.

 • Easy Droxy Versicolor Peel

  1590,-
  Easy Droxy Versicolor Peel gir en overflatisk, men kraftig peeling. Den er utviklet mot akne, pigmenteringer, tørr og matt hud og for behandling og forebygging skader påført av overdreven eksponering av sol. Det anbefales normalt 5 behandlinger , så spør din hudterapeut om råd.
 • Easy TCA Peel

  2390,-
  For effektiv hudfornyelse og reparasjon av huden. Easy Peel forbedrer hudstrukturen og stimulerer til nydannelse av kollagen- og elastin fibre i dermis. Peelingen etterlater huden strammere og glattere. Dette er den sterkeste peelingen Skin Tech har, og brukes som for mesopeel, men også på grov, voksen hud, «røykehud», store porer og arr.
 • Easy Phytic Peel

  1490,-
  Dette er en fruktsyrepeeling og en kraftig antioksidant som blokkerer frie radikaler og forhindrer nye hudskader. Passer for deg med uren hud, pigmentering, tørr hud, trett og livløs hud og solskadet hud. Denne gir ikke avskalling. Utføres av kosmetisk sykepleier eller lege. Den brukes på samme indikasjoner som TCA, men hovedindikasjon er akneog er litt mer skånsom, og man trenger minimum to behandlinger av denne for å matche én behandling med TCA. Denne er veldig fin å bruke på de som ikke ønsker å flasse, eller som kanskje ikke kan flasse på grunn av jobb eller lignende.
 • Mesopeel

  2990,-
  Mesopeel er et nytt og helt spesielt konsept hvor peelingen er basert på a-vitamin, noe som gjør den svært effektiv. Den motvirker hyperpigmentering, uren og fet hud og forbedrer aknearr og solskader, samt trøtt og slapp hud. I tillegg reduseres store porer. Denne fører til lett avflassing i det øverste hudlaget som varer i 1-2 dager. Resultatet er en frisk og strålende hud. Utføres av kosmetisk sykepleier.

Peelinger fra kosmetisk lege

BeWell klinikkens lege utfører en rekke svært effektive medisinske peelinger, og som er forbehold utført kun av kosmetisk lege. Du finner en oversikt over disse på BeWell Klinikken sin nettside.

ØNSKER DU BESTILLE?

Du finner oss på Kvadrat kjøpesenter i 2. etasje, og på Bystasjonen senter i Sandnes, 2 etasje.

Makeup Art er spesialisten på Skjønnhet, Hudpleie, Makeup og Negler. Her betjenes du kun av fagutdannet personell i både behandlinger og i faglig produktveiledning. Håper vi sees til behandling :-)

Tlf Kvadrat: 45 00 00 87 | Tlf Bystasjonen: 45 00 00 86

TOP