MAKEUP ART TEAMET

I våre butikker betjenes du av faglig utdannede Makeup Artister, Hudpleiere, Negledesignere og Linergister (Permanent makeup). Som alle er opptatt av sitt fag, og som gjør sitt ytterste for å gi deg god produktveiledning og gode behandlingsopplevelser! Sammen med BeWell Klinikken har vi også noen av Rogalands mest erfarne sykepleiere for Botox og fillere.

JOSEFINE

NEGLEDESIGNER

Josefine er en fagutdannet og erfaren negledesigner, Hun utfører alle neglebehandlinger i vår behandlingsmeny, som både forlengning med kunstmateriale, shellac, pedikyr, manikyr og mye mer.


CAMILLA FUGELLI

DAGLIG LEDER

Camilla Fugelli er utdannet makeupartist, stylist, negledesigner og frisør, og har over 15 års erfaring fra bransjen. Hun er også utdannet allmenlærer med spesialpedagogikk! .


E-post: camilla@makeup-art.no

ANNETTE MARVIK

HUDTERAPEUT OG LINERGIST

Annette er utdannet hudterapeut og utfører alle behandlinger innen hudpleie i vår behandlingsmeny. Hun er også utdannet permanent makeupartist (Linergist)


SYNNE A. BJØRHUS

HUDTERAPEUT

Synne er en dyktig hudterapeut og utfører alle behandlinger innen hudpleie i vår behandlingsmeny, fra ansikstbehandlinger til bryn og voksing. Du finner henne på avdeling Kvadrat.

ANA MARIA

NEGLEDESIGNER

Ana Maria er en fagutdannet og erfaren negledesigner, Hun utfører alle neglebehandlinger i vår behandlingsmeny, som både forlengning med kunstmateriale, shellac, pedikyr, manikyr og mye mer.


SILJE R. RØRMOEN

HUDTERAPEUT

Juliana er en superdyktig fagutdannet negledesigner, Hun utfører alle neglebehandlinger i vår behandlingsmeny, som både forlengning med kunstmateriale, shellac, pedikyr, manikyr og mye mer!

LINE GARBORG

HUDTERAPEUT

Line er utdannet hudterapeut og utfører alle behandlinger innen hudpleie i vår behandlingsmeny, fra ansikstbehandlinger til bryn og voksing.


ROLAH O. LØNNING

LEGE, HUD- OG KOSMETISK

Rolah O. Lønning er utdannet lege, og har flere års erfaring med problemstillinger innen hud, kosmetikk og estetisk medisin, og praktisk erfaring fra hudavdelinger i Norge, London og Ungarn. Hun er lidenskapelig opptatt av hvordan vi best kan ta vare på huden, og har holdt foredrag om hud og anti-aldring på Skandinavias største helse- og beautymesse. Hun har også vært brukt som fagekspert av TV2 ved flere anledninger. Rolah utfører behandlinger som hudkonsultasjoner, vampyrbehandling og en rekke andre kosmetiske behandlinger.

MICHELLE KLEPPE

MAKEUP ARTIST, NEGLEDESIGNER

Michelle er utdannet både Makeup Artist, Negledesigner og innenfor Vippeextension. Michelle's brede kompetanse gjør at hun utfører de fleste behandlinger i vår behandlingsmeny.

CAMILLA THORVALDSEN

HUDTERAPEUT, LINERGIST

Camilla er utdannet hudterapeut og utfører alle behandlinger innen hudpleie i vår behandlingsmeny, fra ansikstbehandlinger til bryn og voksing.Hun er også en superflink permanent makeupartist (Linergist)


SUSANA CUADRADO

HUDTERAPEUT, AVD BYSTASJONEN

Susane er en dyktig hudterapeut og bryns-stylist som utfører alle behandlinger innen hudpleie!

SIAN BAKKE

NEGLDESIGNER OG MAKEUP ARTIST

Kanskje du kjenner henne igjen fra den kjente instagram-kontoen hennes Makeup_honey!? Negledesigner og Makeup Artist Sian Bakke utfører både vippe extensions, makeup og alle neglebehandlingene. Du kan bestille på tlf 45 00 00 87 eller online: https://ssl.fixitonline.no/owbclient/Default.aspx?chainId=102

LAURA VESALAINEN

FORTERAPEUT

Laura er autorisert fotterapeut med lang erfaring, og utfører alle våre fotterapi behandlinger ved BeWell Klinikken. Har du problemer med dine føtter kan sikkert vår autoriserte fotterapeut hjelpe deg! Med fotterapi jobber man med å behandle lidelser knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler. I tillegg utfører hun pleiende velværebehandlinger og pedikyr.

Laura snakker finsk, engelsk, svensk, litttysk och studerer norsk.

JULIANA YOSIFOVA

NEGLEDESIGNER

Juliana er en superdyktig fagutdannet negledesigner, Hun utfører alle neglebehandlinger i vår behandlingsmeny, som både forlengning med kunstmateriale, shellac, pedikyr, manikyr og mye mer!

TOP