MAKEUP ART TEAMET

I våre butikker betjenes du av faglig utdannede Makeup Artister, Hudpleiere, Negledesignere og Linergister (Permanent makeup). Som alle er opptatt av sitt fag, og som gjør sitt ytterste for å gi deg god produktveiledning og gode behandlingsopplevelser! Sammen med BeWell Klinikken har vi også noen av Rogalands mest erfarne sykepleiere for Botox og fillere.

JOSEFINE

NEGLEDESIGNER

Josefine er en fagutdannet og erfaren negledesigner, Hun utfører alle neglebehandlinger i vår behandlingsmeny, som både forlengning med kunstmateriale, shellac, pedikyr, manikyr og mye mer.


CAMILLA FUGELLI

DAGLIG LEDER

Camilla Fugelli er utdannet makeupartist, stylist, negledesigner og frisør, og har over 15 års erfaring fra bransjen. Hun er også utdannet allmenlærer med spesialpedagogikk! .


E-post: camilla@makeup-art.no

ANNETTE MARVIK

HUDTERAPEUT OG LINERGIST

Annette er utdannet hudterapeut og utfører alle behandlinger innen hudpleie i vår behandlingsmeny. Hun er også utdannet permanent makeupartist (Linergist)


CHARLOTTE OUGENDAL

HUDTERAPEUT

ANA MARIA

NEGLEDESIGNER

Ana Maria er en fagutdannet og erfaren negledesigner, Hun utfører alle neglebehandlinger i vår behandlingsmeny, som både forlengning med kunstmateriale, shellac, pedikyr, manikyr og mye mer.


ALEXANDRA ISAKSEN

HUDTERAPEUT

KYLA NICOLE GAULTON

NEGLEDESIGNER

ROLAH O. LØNNING

LEGE, HUD- OG KOSMETISK

Rolah O. Lønning er utdannet lege, og har flere års erfaring med problemstillinger innen hud, kosmetikk og estetisk medisin, og praktisk erfaring fra hudavdelinger i Norge, London og Ungarn. Hun er lidenskapelig opptatt av hvordan vi best kan ta vare på huden, og har holdt foredrag om hud og anti-aldring på Skandinavias største helse- og beautymesse. Hun har også vært brukt som fagekspert av TV2 ved flere anledninger. Rolah utfører behandlinger som hudkonsultasjoner, vampyrbehandling og en rekke andre kosmetiske behandlinger.

MICHELLE KLEPPE

MAKEUP ARTIST, NEGLEDESIGNER

Michelle er utdannet både Makeup Artist, Negledesigner og innenfor Vippeextension. Michelle's brede kompetanse gjør at hun utfører de fleste behandlinger i vår behandlingsmeny.

RONJA SALTE

FOTTERAPEUT

VIKTE URNIEZIUTE

NEGLEDESIGNER

CARA M. PEDERSEN

KOSMETISK DERMATOLOGISK SYKEPLEIER

MARTA HELENE HÅLAND

KOSMETISK DERMATOLOGISK SYKEPLEIER

CHARLOTTE

HUDTERAPEUT

JULIANA YOSIFOVA

NEGLEDESIGNER

Juliana er en superdyktig fagutdannet negledesigner, Hun utfører alle neglebehandlinger i vår behandlingsmeny, som både forlengning med kunstmateriale, shellac, pedikyr, manikyr og mye mer!

TOP