BOTOX OG FILLERE

I samarbeid med BeWell Klinikken tilbyr vi kosmetiske behandlinger med Botox og fillere reduserer eller fjerner rynker og linjer, og kan gi deg fyldigere lepper.

Tlf Kvadrat: 45 00 00 87 | Tlf Bystasjonen: 45 00 00 86

VÅR KOMPETANSE OG KVALITET

I tillegg til å ha sertifisert personell med solid erfaring med en rekke kosmetiske behandlinger, benytter vi neste generasjons materiale av meget høy kvalitet. Denne kompetansen kombinert med kvalitetssikret materiale er din trygghet for et godt resultat! Mange andre klinikker benytter 1. generasjons fillere som har tendens til å klumpe. Fillerne vi benytter (Belotero) er av meget god kvalitet og mer moderne, og klumper seg ikke når man injiserer materialet. Filleren finner sin plass i huden, og etterlater seg en jevn og glatt hudoverflate. Du får et bedre resultat som varer lenger! Alle behandlinger inkluderer gratis oppfølging innen 2 uker. Bestill en konsultasjon i dag og finn ut hva vi kan gjøre for deg - konsultasjon er uforpliktende og gratis :-)

Illustrasjonen nedenfor viser en del av behandlingsområdene og mulighetene. Det kan være sinterynke, kråketær, røykerynker, panne m.m. Fillere brukes eksempelvis også for fyldigere lepper eller å fylle i rynker eller linjer, eller fremheve kinnben. Vi har veldig god erfaring med å rette ut arr etter acne med den fantastiske Belotero filleren. Både erfaringen vår og materialet er din trygghet for et godt resultat!

VÅRE BOTOX OG FILLER BEHANDLINGER

Nedenfor finner du veiledende priser for ulike behandlinger med Botox og fillere. Konsultasjon og veiledning for hva vi kan gjøre for deg, er gratis og uforpliktende!

MER OM BOTOX

Botox er en enkel og ikke- kirurgisk behandling, utført av kvalifisert helsepersonell. Behandlingen vil redusere og fjerne linjer mellom øyebrynene, og huden vil bli glatt og uten skjemmende rynker.

Injisering av små mengder botox fører til at nerveimpulsene til de små ansiktsmusklene blokkeres og forhindrer at disse musklene trekker seg sammen. Botox virker kun på de spesifikke musklene som behandles og ikke på de nærliggende muskelgruppene. Resultatet vil vise etter kort tid og vil vare inntil fire måneder. Dette kan varierer noe.

Botox regnes som en særdeles sikker metode, med få tilfeller av komplikasjoner eller bivirkninger. Den vanligste bivirkningen er ømhet eller en liten bloduttredelse på innstikksstedet. I sjeldne tilfeller kan botox gi en forbigående svekkelse av nærliggende muskler. Pr. i dag er det ikke rapportert om varige problemer etter en botox-behandling.

Botox og filler behandling anbefales ikke til gravide eller ammende kvinner.

MER OM FILLERE

Vi anvender moderne kvalitetsfillere fra Belotero. Behandlingen er basert på hyaluronsyre, som man finner naturlig i huden. Dette er en monofasefiller som reduserer sjansene for å få et ujevnt resultat. Filleren gir huden volum og jevner ut linjer og rynker. Behandlingen gir et umiddelbart resultat og kan vare opp til 12 mnd. Man kan etterfylle når man selv ønsker. En slik behandling kan også forebygge nye linjer og rynker. Denne behandlingen settes med bedøvelse.

Vi benytter også Belotero Intense, som er spesialdesignet for optimale resultater for lepper, og som er spesielt effektiv å injisere og forme, som er designet for å gi mindre hevelser, og som inneholder bedøvelse i materialet. Nedenfor er et før og etterbilde ved bruk av Belotero Intense.

ØNSKER DU BESTILLE?

Du finner oss på Kvadrat kjøpesenter i 2. etasje, og på Bystasjonen senter i Sandnes, 2 etasje.

Makeup Art er spesialisten på Skjønnhet, Hudpleie, Makeup og Negler. Her betjenes du kun av fagutdannet personell i både behandlinger og i faglig produktveiledning. Håper vi sees til behandling :-)

Tlf Kvadrat: 45 00 00 87 | Tlf Bystasjonen: 45 00 00 86

TOP