MASSASJE

Opplev velvære med massasje og våre luxus kroppsbehandlinger!

Velvære-massasje utføres av vår utdannede hudterapeuter, og av BeWell Klinikken sine dedikerte muskel- og massasjeterapeuter. Løs opp spenninger i muskler, reduser smerter eller unn deg selv litt velvære! Massasjen tilpasses til dine ønsker og behov - om det er klassisk massasje, muskelterapi eller hot stone massasje (BeWell)

HVORFOR MASSASJE?

Etterspørselen og behovet for gode massører har økt kraftig de siste årene, og det er ikke uten grunn. Smerter og spenninger i muskler og behovet for å stresse ned er økende, og massasje er således en viktig behandlingsmetode. Positive effekter av massasje er blant annet at det løser opp spenninger i muskler, og kan redusere smerte. Massasje er også svært avslappende og har en positiv virkning på stress og kan redusere stressterskel. Massasje øker videre blodsirkulasjon som har mange gunstige helsemessige effekter, og bidrar også til økt stoffskifte. En skal selvfølgelig ikke glemme den herlige velvære følelse en kan få av en godt utført massasjebehandling ;-)

MASSASJE BEHANDLINGER

Ved Makeup Art og BeWell utfører vi en rekke behandlingen innen massasje. Ta en titt nedenfor hva vi kan gjøre for deg :-)

 • Massasje, 30 min

  630,-
 • Massasje, 45 min

  790,-
 • Massasje, 60 min

  890,-
 • Hot stones massasje, 60 min

  990,-
 • Gravid massasje, fra

  630,-
 • Fotmassasje med Dagdagay, 30 min

  590,-

ØNSKER DU BESTILLE?

Du finner oss på Kvadrat kjøpesenter i 2. etasje, og på Bystasjonen senter i Sandnes, 2 etasje.

Makeup Art er spesialisten på Skjønnhet, Hudpleie, Makeup og Negler. Her betjenes du kun av fagutdannet personell i både behandlinger og i faglig produktveiledning. Håper vi sees til behandling :-)

Tlf Kvadrat: 45 00 00 87 | Tlf Bystasjonen: 45 00 00 86

TOP