PERMANENT MAKEUP

Få brynene du alltid har ønsket deg med Permanent Makeup!

Våre dyktige utdannede linergister behersker teknikker som for mange gir et bedre og mer estetisk og naturlig alternativ til den tradisjonelle helskygge-teknikken som mange andre fremdeles utfører. Våre Linergister utfører permanent makeup av høy kvalitet og bruker det siste innen teknikker, og farger og utstyr. Stikk gjerne innom oss for en prat om hvilke ønsker du har og hva vi kan gjøre for deg :-)

Tlf Kvadrat: 45 00 00 87 | Tlf Bystasjonen: 45 00 00 86

FØR OG ETTER

Hvordan ønsker du dine bryn? Vi tilpasser farge og form etter dine ønsker og hva vi mener passer deg og ditt ansikt :-)

MER OM PERMANENT MAKEUP

Våre sertifiserte og dyktige Linergister Anette og Camilla utfører permanent makeup behandlingene.

Permanent Makeup er en mild form for tatovering, ofte kalt mikropigmentering. Behandling kan utføres på øyenbryn og eye liner/øyenvippekant. Dette passer både for kvinner og menn i alle aldre. Resultatet varer 1-3 år. Ulike personer vil ha ulike behov, ønsker og mål med denne type behandling.

På øyenbryn kan man forme brynene for å gi ansiktet et friskt løft og endre fasongen til det optimale. Man kan fylle ut partier som mangler hår eller som er for tynne. Med eyeliner kan man ramme inn øynene og gi et inntrykk av fyldigere vipper.

Permanent makeup behandlingene inkluderer inntil 3 korrigerings timer. Deretter 500,- pr korrigering. 20 % rabatt på etterfyll

PRISER PÅ PERMANENT MAKEUP

Ved Makeup Art utfører vi en rekke behandlingen innen Permanent makeup. Ta en titt nedenfor for priser på de ulike behandlingene :-)

  • Øyebryn (etterfyllrabatt er -20%)

    5390,-
  • Skjønnhetsflekk

    1290,-

ØNSKER DU BESTILLE?

Du finner oss på Kvadrat kjøpesenter i 2. etasje, og på Bystasjonen senter i Sandnes, 2 etasje.

Makeup Art er spesialisten på Skjønnhet, Hudpleie, Makeup og Negler. Her betjenes du kun av fagutdannet personell i både behandlinger og i faglig produktveiledning. Håper vi sees til behandling :-)

Tlf Kvadrat: 45 00 00 87 | Tlf Bystasjonen: 45 00 00 86

TOP