TANNBLEKING
KUN kr: 2490,-!

Vi utfører tannbleking med kosmetisk innovativ tannblekingsteknologi - trygt, effektivt og rimelig med gode resultater - Metoden gjør tannblekingen mye rimeligere enn hos tannlegen, og med gode resltater. Nå kan alle få hvitere tenner til en mye hyggeligere pris! Metoden er også svært skånsom, uten bivirkninger eller lange perioder med ising i tennene som ved tradisjonell tannbleking.
Få hvitere tenner på timen! Stikk innom oss for en gratis konsultasjon!

FØR OG ETTER

Hvilket smil foretrekker du? Stikk innom oss for en kjapp gratis konsultasjon eller bestill direkte :-)

HVORDAN UTFØRES TANNBLEKING?

Tannbleking er en prosess som bleker misfarging av tannemaljen, og gjenoppretter tennenes naturlige farge. Vi tilbyr metoder som er rask, enkel og effektiv. Vi kan gjøre tennene 2-7 nyanser hvitere, akkurat som hos tannlegen, men billigere og mer skånsomt!

Over tid blir porene i tennene tilstoppet med flekker. Flekkene forårsakes av rødvin, røyking, kaffe, te og hverdagslig bruk som får tennene til å se mørkere og gulere ut. Ingrediensene i tannblekingskremen kremen kombinert med lyset, begynner umiddelbart å fjerne misfargingen i porene ved å bryte opp de mørke elementene i flekkene, og gjøre tennene hvitere.

PRISER PÅ TANNBLEKING
KUN KR 2490,-

  • Tannbleking, 60 min, kun

    2490,-

SPØRSMÅL OG SVAR OM BEHANDLINGEN

Nedenfor finner du svar på en del ofte stilte spørsmål i forbindelse med behandlingen.

Hvor lang tid tar behandlingen?
Det settes av 60 minutter til behandlingen. Faktisk lengde vil avhenge av om det gjennomføres 2 eller 3 runder med påføring og UV lys (15 min pr runde)

Hvilke resultater kan jeg forvente?
Tannblekingen vil gjøre tennene 2-7 nyanser hvitere fra utgangspunktet ditt.

Hva med tenner som har fått utført tannreperasjoner?
Tannbleking forbedrer bare fargen på en tann hvis tannen er naturlig. Hvis tannarbeid er utført av en tannlege, vil det eksisterende tannarbeidet ikke endre farge. Tannfargen kan bedre seg noe hvis det er en flekk på tannarbeidet, men tannblekingskrem er mest effektiv på naturlige tenner.

Er tannrengjøring nødvendig før en tannblekingsbehandling?
Hvis du har store mengder synlig tannstein eller plakk, eksempelvis bak de nedre tennene, bør du vurdere å fjerne det før behandling. Naturlig nok vil elementer som dekker over tannen, som eksempelvis plakk og tannstein, hindre kremen i å komme i ønsket kontakt med tannen, og dermed ikke oppnå samme resultat.

Gjør tannblekingsbehandlingen vondt og gjør tennene følsomme?
Nei, behandlingen er ikke smertefull. Noen opplever en litt mer følsomhet i en dag eller to, men på lang nær som ved vanlige metoder brukt i annen bleking. Puss med Sensodyne tannkrem hvis følsomheten er stor.

Kan jeg røyke etter behandlingen?
Resultatet vil bli bedre om du røyker mindre de neste 24 timene.

Vil tannbleking forbedre tetracyclinflekker?
Flekker du har fått på tennene som skyldes bruk av Tetracyclin viser seg ofte som brun eller grå stripedannelse på tennene, sporadiske flekker eller som generell misfarging. Behandlingen vil jevne ut de forskjellige nyansene av grått og hvitt, men sluttresultatet vil ikke bli like bra som for tenner uten slike flekker/striper, men de fleste vil være svært fornøyd med forbedringen.

ØNSKER DU BESTILLE?

Du finner oss på Kvadrat kjøpesenter i 2. etasje, og på Bystasjonen senter i Sandnes, 2 etasje.

Makeup Art er spesialisten på Skjønnhet, Hudpleie, Makeup og Negler. Her betjenes du kun av fagutdannet personell i både behandlinger og i faglig produktveiledning. Håper vi sees til behandling :-)

Tlf Kvadrat: 45 00 00 87 | Tlf Bystasjonen: 45 00 00 86

TOP