Skal du arrangere utdrikningslag?

Da kan vi hjelpe deg på vei :-)


Makeup Art tilbyr flere kjekke aktiviteter til ditt utdrikningslag. Og nå tilbyr vi også pakkeløsninger sammen med Petite Cocktails & drinks i Sandnes! Les mer om disse nedenfor :-)

De ulike aktivitetene i pakkene er priset separat, slik at du kan kombinere ulike aktiviteter til din pakke - etter eget ønske, fra både Makeup Art og Petite Cocktails & drinks.

Prisene forutsetter minimum 5 deltakere + brud. Om dere er færre, så kontakt oss gjerne for tilpasninger og priser - så finner vi uansett en løsning :-)

Makeup veiledning for alle deltakere og makeup på bruden

Aktivitet #MA01


Her demonstrerer vi en makeupveiledning på bruden hvor alle deltar, og hvor alle da får nyttige makeuptips og bruden får en flott makeup til resten av dagen/kvelden. Alle får anledning til en oppfreshing og individuelle råd i forhold til sitt ansikt, farger osv.

Pris per person er 400,-

Veiledning med hudpleiebehandling

Aktivitet #MA02


Her får alle en hudpleiebehandling i Babor som de utfører på seg selv under kyndig veiledning. Behandlingen innebærer rens, peeling, ampuller fra Babor, maske osv. Huden får en utrolig flott fuktighet og glød.

Pris per person er 400,-

Om Petite Cocktails & drinks

Fantastisk coctailbar i Sandnes!


Som en kunde uttalte: "På oppfordring mikset bartender sammen en killer av en strawberry mojito. Den beste jeg har smakt hittil. Koselig atmosfære, hyggelig vertskap og godt med plass. Til og med i vinduene er det sitteplasser. Artig konsept.

Godt øl hadde de også på tapp. Anbefales for en plass å kose seg med litt drikke."

Boblelunsj

Aktivitet #PE01


Boblelunsj - For dem som ønsker ett perfekt stopp for dagen, inkluderer enkel lunsj og ett glass bobler. Pakken gir også hyggelige priser for påfyll; kr 50,- glasset, og/eller kr 250,- for en hel flaske.

Pris Kr 250,- per person.

Cocktailsmaking

Aktivitet #PE02


For dem som ønsker en guidet tur gjennom 5 forskjellige cocktailer av en av våre dyktige bartendere. Inkluderer smaking av 5 cocktailer og guide.

Pris kr 350,- pr person.

Ønsker du bestille?

Du finner oss på Kvadrat kjøpesenter i 2. etasje, og på Bystasjonen senter i Sandnes, 2 etasje.

Makeup Art er spesialisten på medisinsk hudpleie, makeup og negler. Her betjenes du kun av fagutdannet personell i både behandlinger og i faglig produktveiledning. Håper vi sees til behandling :-)

Tlf Kvadrat: 45 00 00 87 | Tlf Bystasjonen: 45 00 00 86

TOP