VOKSING

Skånsom voksing med høykvalitetsmaterialer av erfarne hudterapeuter.

På Makeup Art benytter vi voksprodukter av god kvalitet, som gjør prosessen mest mulig skånsom for deg, og som gir et godt resultat. Produkter av høy kvalitet reduserer også sannsynligheten for allergiske reaksjoner. Behandlingene utføres av våre utdannede hudterapeuter.

Tlf Kvadrat: 45 00 00 87 | Tlf Bystasjonen: 45 00 00 86

MER PERMANENT HÅRFJERNING?

Vi er stolte over å presentere den mest effektive metoden innen permanent hårfjerning - med bruk av organiske enzymer. Med bruk av kun naturlige enzymer tilbyr Épi-Last systemet en trygg, effektiv og rimelig behandling for alle hudtyper og hårfarger. Épi-Last er også egnet for spesifiserte områder slik som øyebrynene og intimsone.

Dette er et meget effektivt og trygt alternativ til IPL og laser hårfjerning. I motsetning til laser og IPL hårfjerning, fungerer Épi-Last for alle hud- og hår typer inkludert mørke hudtoner og lyse hår. Les mer om dette på egen side.

PRISER PÅ VOKSING

Ved Makeup Art utfører vi en rekke behandlingen innen voksing. Ta en titt nedenfor hva vi kan gjøre for deg :-)

ØNSKER DU BESTILLE?

Du finner oss på Kvadrat kjøpesenter i 2. etasje, og på Bystasjonen senter i Sandnes, 2 etasje.

Makeup Art er spesialisten på Skjønnhet, Hudpleie, Makeup og Negler. Her betjenes du kun av fagutdannet personell i både behandlinger og i faglig produktveiledning. Håper vi sees til behandling :-)

Tlf Kvadrat: 45 00 00 87 | Tlf Bystasjonen: 45 00 00 86

TOP