Vi søker dyktig hudterapeut!

Makeup Art søker en dyktig hudterapeut til vår avdeling på på Kvadrat. Vi ønsker å supplere dagens stab og gi et mangfoldig og bredt tilbud til våre kunder.

Makeup Art er et profesjonelt konsept for kosmetisk hudpleie, negler og makeup på Kvadrat og Bystasjonen i Sandnes. Vi lever for å gi den beste service til våre kunder, både når det gjelder produkter, skreddersydd veiledning og gode behandlingsopplevelser. Makeup Art er også Norges største på neglebehandlinger. På Makeup Art er vi opptatt av innovasjon i hudpleie, og som vi ønsker du skal være en del av.

 

Hva vi tilbyr deg

Hos Makeup Art får du jobbe med superkjekke kollegaer i et meget godt miljø. Her får du jobbe tverfaglig med både makeupartister, negledesignere og ikke minst andre flinke hudterapeuter. Makeup Art har også fokus på hudfaglige trender og vil være ledende på nye innovative behandlinger - noe du får være en del av. 

Hva vi ønsker av deg

Vi søker deg som har solid faglig kompetanse og med evner til å knytte til deg faste kunder og bygge opp en fast kundebase. Du forstår viktigheten av produktsalg, god kundeservice, og evner å skape gode relasjoner til dine kunder. Du må fungere godt i vårt tverrfaglige team og være et positivt bidrag til vårt allerede gode arbeidsmiljø. Vi søker deg som viser initiativ og som bidrar positivt til å utvikle Makeup Art videre som et unikt konsept. Du er trygg på produktsalg og veiledning til behandlingskunder og produktkunder.

 

Kontaktinformasjon

Høres dette spennende ut for deg? Da bør du ta kontakt med daglig leder Camilla Fugelli på

e-post
camilla@makeup-art.no

eller telefon
92 02 82 39

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

TOP