Vi søker dyktig negledesigner!

Makeup Art søker en dyktig negledesigner. Vi ønsker å øke dagens stab og gi et godt og bredt tilbud til våre kunder innenfor neglebehandlinger.

Makeup Art er et profesjonelt konsept for kosmetisk hudpleie, negler og makeup på Kvadrat og Bystasjonen i Sandnes. Vi lever for å gi den beste service til våre kunder, både når det gjelder produkter, skreddersydd veiledning og gode behandlingsopplevelser. Makeup Art er også Norges største på neglebehandlinger. På Makeup Art er vi opptatt av innovasjon i hudpleie, og som vi ønsker du skal være en del av.

 

Hva vi tilbyr deg

Hos Makeup Art får du jobbe med superkjekke kollegaer i et meget godt miljø. Her får du jobbe tverfaglig med både makeupartister, negledesignere og ikke minst andre flinke hudterapeuter. Makeup Art har også fokus på hudfaglige trender og vil være ledende på nye innovative behandlinger - noe du får være en del av. 

Hva vi ønsker av deg

Vi søker deg som har god faglig kompetanse og kan være flink til å bygge opp gode faste kunder på dine behandlinger. Du bør derfor være trygg på å kommuniserer med kundene våre. Du forstår også at produktsalg og god kundeservice til kundene er superviktig. Du bør fungere godt i vårt team og kunne samarbeide godt med våre andre makeupartister, hudpleiere, negledesignere og sykepleiere.

Vi søker deg som viser initiativ og som bidrar positivt til å utvikle Makeup Art videre som et unikt konsept. Ikke minst ønsker vi du er ekte opptatt av faget ditt og ønsker å utvikle deg til å bli ennå bedre sammen med Makeup Art :-)

 

Kontaktinformasjon

Høres dette spennende ut for deg? Da bør du ta kontakt med daglig leder Camilla Fugelli på

e-post
camilla@makeup-art.no

eller telefon
92 02 82 39

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

TOP