OM MAKEUP ART

Stedet for skjønnhet og velvære på Kvadrat og Bystasjonen i Sandnes


STORT UTVALG BEHANDLINGER

Makeup Art er et professjonelt og spennende helhetlig konsept innen hudpleie, makeup og negler i Norge. Vi tilbyr også permanentmakeup utført av erfaren Linergist. Med vårt søsterkonsept BeWell Klinikken tilbyr vi også Botox og fillere. Makeup Art fremstår derfor i dag som et totalkonsept innen skjønnhet og velvære! Makeup Art er således så mye mer enn makeup :-)


PRODUKTER AV HØY KVALITET

Som en fagspesialist Makeup Art skal være, tilbyr vi deg et stort utvalg av høykvalitets produkter innen makeup, hudpleie og negler, og som man ikke finner ved parfymeriene i Norge. Vi fører de mest anerkjente faghandlesmerkene innen hudpleie, som Dermalogica og Babor. Innen negleprodukter har vi et av norges største utvalg fra verdens mest anerkjente produsenter.


UTDANNET PERSONAL

I vår butikk betjenes du av våre profesjonelle Makeup Artister som gir deg god faglig veiledning og service. Våre dyktige hudpleiere gir deg et bredt utvalg av behandlinger fra vår behandlingsmeny, hvor vi benytter kun kvalitetsprodukter fra Babor og Dermalogica! Våre utdannede negledesignere gir deg nye flotte negler, i både akryl og gele. Videre har vi også utdannet Massør, Linergist!

LITT TALL FRA OSS

1000 +

UNIKE BEHANDLINGSKUNDER

1500+

ULIKE PRODUKTER

10+

I TEAMET, KLARE TIL Å BETJENE DEG

100+

BEHANDLINGER Å VELGE MELLOM!

MAKEUP ARTS HISTORIE PÅ 1 MINUTT

HISTORIEN OM MAKEUP ART
01.10.08

ETABLERING AV MAKEUP ART AS

Med privat kapital, og stor tro på konseptet, ble Makeup Art etablert i 2008, med Camilla Fugelli i spissen. Konseptet skulle være totalkonsept innefor skjønnhet og velvære, med faglig utdannet personal.

01.06.09

NEGLEDESIGN BLIR EN HIT

Mens kundemassen vokste på både hudpleiebehandlinger og makeup, så en et stort behov innen negledesign. Med Camilla i spissen ble det gradvis etablert et negleteam som siden ble det største i Rogaland.

31.12.10

SUNN INNTJENING

Etter å ha svettet gjennom en oppstartsperiode, med kun privat finansiering og uten å ha hentet inn eksterne eiere. Var Makeup Art i 2010 et lønnsomt konspet. Vi takker også DNB som i 2008 stilte med på laget mht finansiering!

01.06.11

10 + ANSATTE

En større utdvidelse av ansatte på negler, og større etterspørsel innen hudpleie, har gjor det mulig for Makeup Art å vokse med hensyn til antall ansatte og tilbudet til kunder av behandlinger. Det synes vi var kjekt! Vi var nå også Rogalands største innen negledesign!

31.12.12

BOTOX OG PERMANENT MAKEUP, OG BEWELL!

I slutten av 2012 ble tilbudet av tjenester ytterligere utvidet. Søsterkonseptet BeWell Klinikken med mer helsefaglig tilbud ble også etablert. Det tilbys nå også Botox og fillere, utført av en av Rogalands mest er farne sykepleiere, og Permanent Makeup av en meget dyktig Linergist.

Vi ser med spenning på fortsettelsen :-)

PRESENT
TOP