STYLISTER PÅ OPPDRAG!

Vårt team av stylister og makeup artister utfører oppdrag for både privatpersoner, grupper og bedrifter. Vi kan nevne for reklamefilm, oppdragsfilm, spilleffilm, fotoshoots, makeupkurs, utdrikningslag, bursdager, modelloppdrag og mye mer!
Kontakt oss om hva vi kan gjøre for deg :-)

Tlf Daglig leder: 92 02 82 39
Tlf Kvadrat: 45 00 00 87
E-post: camilla@makeup-art.no

BACKSTAGE VIDEO FRA OPPDRAG - KLIKK FOR Å SE

Våre makeup artister og stylister er brukt av både fotografer, reklamebyråer, magasiner, aviser og filmselskaper for å nevne noe. Videre utfører vi oppdrag for tilstelninger som bryllup, utdrikningslag og mer. Våre kunder ser verdien av å ha en utdannet makeup artist og stylist til å legge en profesjonell makeup, som er en viktig kvalitetsheving og kvalitetssikring av deres sluttprodukt. Ikke minst gir vi tryghhet i prosessen med eksempelvis et filmopptak eller fotoshoot, mht både tidsforbruk på settet, og kvaliteten på det endelige resultatet.

UTDRIKNINGSLAG

Makeup Art tilbyr ulike aktiviteter for utdrikningslag og grupper som f. eks makeup veiledning, makeupkurs og andre aktiviteter som passer flott for grupper.

FOTOMAKEUP

Makeup Art har makeupartister og stylister som kan legge makeup for enhver foto-setting. Vi kan også skaffe klær og rekvisitter til settet.

FILM MAKEUP

Makeup Art har makeupartister som har erfaring med film og vet hva som er viktig å hensynta i filmsammenheng - både spillefilm og reklamefilm

BRYLLUP OG MAKEUP

Makeup Art tilbyr makeupartister som legger makeup for både brud og forlover. Vi samarbeider også med ulike frisørsalonger for en flott totalpakke.

MAKEUP KURS

Makeup Art tilbyr ulike makeup kurs, for både private og bedrifter som eksempelvis "lær og smink deg selv" eller opplæring i å sminke andre til film eller foto.

SPESIALEFFEKTER

Makeup Art tilbyr makeupartister som har kompetanse på makeup spesialeffekter for foto- og filmoppdrag eller for spesielle anledninger :-)

UTFØRTE OPPDRAG

Her viser vi et lite utvalg over de oppdrag Makeup Art har utført. Det er oppdrag innenfor både bedrifts- og privatmarkedet, på områder som foto, film, bryllup. kurser, utdrikningslag med videre. Porteføljen er for tiden under oppdatering.

STATOIL FILMPRODUKSJON

Makeup Art fikk oppdraget av Mediafarm som oppdragsansvarlig for en…

KVADRAT MAGASINET

I samarbeid med Model Art som kvadrats oppdragsansvarlige for oppgaven,…

TV VEST FOTO

Makeup Art skal bistå med Makeup Artist til TV Vests…

NRK – KRINGKASTINGSORKESTERET

På vegne av NRK og Kringkastingsorkesterets opptreden i Sandnes Kulturhus…

JERNANGER – FILM

Camilla Fugelli v/ Makeup Art var ansvarlig makeup artist gjennom…

BJERGA HOTELL

Camilla Fugelli v/ Makeup Art var ansvarlig makeupartist ved innspilling…

STYLIST TEAMET

Her er noen av de dedikerte makeup artistene i Makeup Arts stylist team

CAMILLA

MAKEUP ARTIST & DAGLIG LEDER

TONE LINN

MAKEUP ARTIST & FRISØR

SIAN

MAKEUP ARTIST & SPESIAL FX

MICHELLE

MAKEUP ARTIST
TOP