MAKEUP ART TEAMET

I våre butikker betjenes du av faglig utdannede Makeup Artister, Hudpleiere, Negledesignere og Linergister (Permanent makeup). Som alle er opptatt av sitt fag, og som gjør sitt ytterste for å gi deg god produktveiledning og gode behandlingsopplevelser! Sammen med BeWell Klinikken har vi også noen av Rogalands mest erfarne sykepleiere for Botox og fillere.

JOSEFINE

NEGLEDESIGNER

Josefine er en fagutdannet og erfaren negledesigner, Hun utfører alle neglebehandlinger i vår behandlingsmeny, som både forlengning med kunstmateriale, shellac, pedikyr, manikyr og mye mer.


CAMILLA FUGELLI

Daglig leder, kosmetiker, makeupartist og linergist

Camilla Fugelli har lang erfaring som daglig leder fra bransjen og utøvende behandler. Camilla er utdannet pedagog og har en rekke utdannelser fra skjønnhetsbransjen - i tillegg til administrativ utdannelse. Hun er grunderen bak både BeWell konseptet og Makeup Art konseptet på Kvadrat.


Mail: camilla@be-well.no

ANNETTE MARVIK

HUDTERAPEUT OG LINERGIST

Annette er utdannet hudterapeut og utfører alle behandlinger innen hudpleie i vår behandlingsmeny. Hun er også utdannet permanent makeupartist (Linergist)


CHARLOTTE OUGENDAL

HUDTERAPEUT

ANA MARIA

NEGLEDESIGNER

Ana Maria er en fagutdannet og erfaren negledesigner, Hun utfører alle neglebehandlinger i vår behandlingsmeny, som både forlengning med kunstmateriale, shellac, pedikyr, manikyr og mye mer.


ALEXANDRA ISAKSEN

HUDTERAPEUT

JULIANA YOSIFOVA

NEGLEDESIGNER

Juliana er en superdyktig fagutdannet negledesigner, Hun utfører alle neglebehandlinger i vår behandlingsmeny, som både forlengning med kunstmateriale, shellac, pedikyr, manikyr og mye mer!

KYLA NICOLE GAULTON

NEGLEDESIGNER

MICHELLE KLEPPE

MAKEUP ARTIST, NEGLEDESIGNER

Michelle er utdannet både Makeup Artist, Negledesigner og innenfor Vippeextension. Michelle's brede kompetanse gjør at hun utfører de fleste behandlinger i vår behandlingsmeny.

RONJA SALTE

FOTTERAPEUT

VIKTE URNIEZIUTE

NEGLEDESIGNER

CARA M. PEDERSEN

KOSMETISK DERMATOLOGISK SYKEPLEIER

MARTA HELENE HÅLAND

KOSMETISK DERMATOLOGISK SYKEPLEIER
TOP