Vi tilbyr medisinske peelinger!

/ / Behandlinger, Siste nytt

Med våre medisinske peelinger blir pigmentering, akne, aknearr, aldrende og solskadet hud betydelig bedre ved hjelp av en kjemisk fremprovosert avskalling av huden. Vi tilbyr ulike typer peeling. Peelingene utføres av utdannet sykepleier eller hudterapeut.

Easy TCA peel:

Dette er en peeling som gir deg en effektiv hudfornyelse på ansikt eller kropp og fører til nydannelse av hudceller som gir et friskere og sunnere utseende. Denne medfører noe avskalling. Passer for deg med solskadet hud, fortykket hud, linjer og rynker, aldrende hud, arr og uren hud.

Easy Phytic Peel:

Dette er en fruktsyrepeeling og en kraftig antioksidant som blokkerer frie radikaler og forhindrer nye hudskader. Passer for deg med uren hud, pigmentering, tørr hud, trett og livløs hud og solskadet hud. Denne gir ikke avskalling.

Mesopeel:

Dette er et nytt og helt spesielt konsept hvor peelingen er basert på a-vitamin, noe som gjør den svært effektiv. Den motvirker hyperpigmentering, , uren og fet hud og forbedrer aknearr og solskader, samt trøtt og slapp hud. I tillegg reduseres store porer. Denne fører til lett avflassing i det øverste hudlaget som varer i 1-2 dager. Resultatet er en frisk og strålende hud.